diumenge, 20 de juny del 2010

Les noies d’Esgrima del CE INEF: CAMPIONES DE CATALUNYA ABSOLUTES

L’esgrima s’acomiada del club esportiu INEF amb un èxit que culmina 5 anys de feina i il•lusions. Vam impulsar la secció d’esgrima amb el projecte “olímpiques 2016”, amb la idea de potenciar l’esport femení i l’esgrima a l’INEFC, i possibilitar la creació d’un grup de nenes que, a llarg termini, pogués formar part d’un equip olímpic del 2016. Amb aquestes 5 temporades de feina hem invertit moltes hores de dedicació els que hem impulsat el programa, els tècnics involucrats, les fantàstiques “INEFES” que hem tingut i com no, els pares que en tot moment ens han donat suport. Però per donar continuïtat a un projecte com aquest cal molt més que il•lusió del col•lectiu involucrat. En el recorregut hem aconseguit que 3 de les INEFES estiguin becades a la RJ Blume, que es guanyessin diferents medalles en Campionats de Catalunya de categories inferiors i també en Campionats d’Espanya i, aquest cap de setmana, ens hem acomiadat com a Club Esportiu INEF de la millor manera: Guanyant el Campionat de Catalunya Absolut per equips, el campionat de Catalunya Absolut Individual i, també, dos medalles de bronze. Sens dubte les noies sí han estat a l’alçada. A més, la competició s'ha desenvolupat a Terrassa, organitzada pel Nicolás de Echaniz, un dels alumnes d'INEFC amb qui vam crear la secció d'esgrima i que ara té el seu propi club d'esgrima. Ell mai havia tingut contacte amb aquest esport abans d'arribar a l'INEFC. Ha estat un èxit aclaparador què, malgrat la immensa alegria, no ha pogut esborrar la tristesa que tots teníem en no poder donar continuïtat al projecte a l’INEFC. Esperem que en el 2016 alguna d’elles, des dels JJOO de Rio de Janeiro, recordi que els seus orígens van ser a la secció d’esgrima del CE INEF. Moltes gràcies pel camí que hem fet plegats !!!

2 comentaris:

Rafa ha dit...

Jo vull agrair especialment a l'Agus, la dedicació d'aquests anys a tots nosaltres. Han estat moltes hores de classes individuals, xerrades, viatges, competicions,... que ens ha dedicat a tots. Ha estat fonamental per fer-nos estimar aquest esport. Moltes gràcies Mestre!!!!!

També vull recordar la contribució del Xavi, Clara, Yldor, Alba, Ana, Marc, Miquel,... i tots aquells que en algun moment ens han donat un cop de mà.

Xavi Iglesias ha dit...

... I com no el teu suport incondicional, i la teva presència constant, RAFA. Sempre has estat quan t'hem necessitat. Força INEF per sempre !