diumenge, 20 de juny del 2010

Darrera poule del CE INEFC


Els comentaris de la Clara mereixen la seva transcripció total:

"...Us envio la poule del divendres, la darrera i última poule de l'INEF.
La poule va ser realment disputada! La Patrícia s'havia mantingut líder tot el curs, però l'últim dia l'Helena l'havia empatat a punts. De manera que el divendres es feia el desempat i es decidia la campiona de la poule de l'INEF!
Primer es van desenvolupar la resta d'assalts de la poule, deixant l'encontre Patrícia-Helena pel final. En aquest assalt a 5 tocats s'havia de decidir la campiona, ja que tant una com l'altra sumaven un total de dues derrotes durant la poule fins a la final... De manera que l'expectació era total! Ens vam asseure totes les assistents al banc a mirar i l'assalt va tenir lloc rodejat d'expectació.
El resultat va ser un aplastant 5-1 a favor de la Patrícia!!! Felicitats a la Patrícia campiona de la poule de l'INEF! Felicitats a l'Helena per la remuntada a la poule i fer possible un final de temporada de la poule de l'INEF tant emocionant i ajustat! I també felicitats a la Berta!!! Que tot i ser la petitona l'últim dia ens va deleitar amb la seva esgrima i va guanyar ella la poule del divendres!

Va ser una poule molt emocionant. Quina llàstima que sigui l'última.

Ens veiem,

Clara"