diumenge, 20 de juny del 2010

Clara Anyó: CAMPIONA DE CATALUNYA ABSOLUTA



La nostra tiradora-entrenadora Clara Anyó ha estat la brillant guanyadora dels Campionats de Catalunya Absoluts d'Espasa Femenina disputats a Terrassa. Se'ns dubte ha estat la gran sorpresa de la jornada i una de les grans alegries amb que hem pogut gaudir d'aquest final de temporada, i que ens ha ofert un gran resultat en un moment tant dolent com és la desaparició de l'activitat d'esgrima de la nostra secció a l'INEFC.

A més, la Clara ha estat acompanyada al podi d'altres dues INEFES: Irene Benedicto i Helena López que han guanyat la medalla de bronze.

Enhorabona !!!

1 comentari:

Rafa ha dit...

Què grans noies!!!! M'alegro moltíssim d'aquest èxit i del d'equips. La trucada del Xavi ahir explicant-m'ho em va emocionar. Moltíssimes felicitats a les 4 pel gran Campionat i també a l'Agus, que dic jo que alguna cosa tindrà a veure en tot això.
Clara, ara a pel Campionat d'Espanya!!!!. Sí fas medalla, t'haurem de fer un monument. I si no també, que amb 4 mesos d'entrenament t'has proclamat Bicampiona de Catalunya i t'has colat entre les 24 millors tiradores de l'Estat.