dissabte, 28 de febrer del 2009

Lliga catalana M-15... del gener


El diumenge 25 de gener, el Centre de Tecnificació Terres de l’Ebre va tornar a ser l’escenari escollit per a la disputa d’una nova prova de la Lliga Catalana d’espasa. En aquesta competició es va donar cita als espasistes infantils, on varen participar tiradors de la Sala d’Esgrima Amposta (SEA), Club d’esgrima Llor, Club Esportiu INEF i club d’esgrima SAM. Els joves espasistes catalans van mostrar en tot moment un molt bon nivell.

En espasa femenina després de les poules i les eliminatòries directes, on Helena López (INEF) va ser la gran dominadora de la prova, li va tocar enfrontar-se a la seva rival Ana Delhom (SEA) on finalment, després d’un dur encontre va aconseguir la victòria per un igualat 15/13.
L’espasa masculina no va ser menys emocionant, Marc Aubeso (SEA) amb un inici irregular a les poules, va saber conduir el seu camí cap a la final amb un parell de combats igualats, i finalment es va imposar al seu company de club Pau Adan (SEA). Cal destacar també tiradors com Patrícia Jiménez (INEF), Airy Muñoz (SEA), Marc Andreu (SEA), i Ricard Romaní (SAM) que es van quedar a portes de la final com a tercers classificats.