dijous, 30 d’octubre del 2008

DOS REPRESENTANTS DEL CLUB A LA SELECCIÓ CATALANA D'ESPASA FEMENINA

El passat 25 d'octubre, la Irene Benedicto i la Patrícia Jiménez, acompanyades per l'ampostina Núria Chavarria, van representar a Catalunya a la Copa Espanya celebrada a Valladolid, com a integrants de la selecció catalana d'espasa femenina M-15. La Copa Espanya és una competició d'espasa per equips, disputada entre les millors seleccions autonòmiques. La Irene i la Patrícia es van guanyar un lloc entre les escollides per formar part de la selecció catalana, gràcies a la seva excepcional actuació a lo llarg de la temporada passada.
Les nostres tiradores, que comptaven entre els equips favorits, van arribar a la final de la competició, però no van poder vèncer a la Comunitat de Madrid, que va ser l'equip triomfador d'aquesta peculiar competició.
A més a més, durant la mateixa jornada, es va celebrar el primer Torneig Nacional de Rànking d'espasa femenina absoluta de la temporada, on les nostres representants van tenir una més que digne actuació. La Patrícia va finalitzar classificada en la 42a posició, sent la quarta millor catalana de la competició, la qual cosa té molt mèrit si tenim en compte que era la seva primera prova estatal absoluta i que ella encara és M-15. La Irene, també va destacar, caient en la mateixa ronda, i ocupant una 54a posició d'un total de 113 participants.

1 comentari:

Mònica Moro ha dit...

Bravo, bravo noies!!!! I penseu que aquest és el principi d'una llarga, llarga carrera d'èxits.
Mònica (mare de la Marina Iglesias)