diumenge, 7 de setembre del 2008

Molt bona temporada per a les olímpiques 2016

Fa 3 anys vam començar, a la secció d'esgrima del club esportiu INEF de Barcelona, un projecte que es denominava "Olímpiques 2016".
Un projecte de col·laboració entre l'INEFC i la Federació Catalana d'Esgrima i que representava una petita llavor del que ens agradaria fos una futura realitat. Les nenes que van iniciar el projecte amb 10-11 anys ara ja han començat a disputar competicions federades i en les darreres setmanes ens han donat les primeres alegries:
- Patrícia Jiménez (Club esportiu INEF Barcelona) s'ha proclamat SOTSCAMPIONA D'ESPANYA INFANTIL D'ESPASA FEMENINA (menors de 15 anys), i la seva companya Irene Benedicto (Club esportiu INEF Barcelona) ha estat 8a en el mateix campionat.
- Helena López (Club esportiu INEF Barcelona) Campiona de Catalunya M-15
- Irene Benedicto (Club esportiu INEF Barcelona) i Manuela Hincapié (Club esportiu INEF Barcelona) medalla de bronze en el Campiona de Catalunya M-15
- Sara Bouaraba (Club esportiu INEF Barcelona) Campiona de Catalunya M-12
- L'equip del club esportiu INEF Barcelona ha quedat 4t a la Lliga Escolar d'Spadettos.

1 comentari:

Rafa ha dit...

Jo afegiria que 2 de les nostres tiradores han aconseguit una beca del Consell Català de l'Esport per tal de formar part del grup de tecnificació d'esgrima a la "Blume" (Centre de Tecnificació Esportiu d'Esplugues de Llogregat).

I si aquesta temporada ha estat bona... ja veureu la següent.